Vi har mange års erfaring med smedeopgaver, pladebearbejdning, skorstene og aftræk. På vores smede og maskinværksted har vi udført mange forskellige opgaver i gennem tiderne til landbruget, stålindustrien, industrien og byggeriet, og der igennem opbygget et højt fagligt niveau.

Smedearbejde på Sjælland og Lolland Falster udføres, vi har mange års erfaring med svejsning af plade- og stålkonstruktioner.

På smede og maskinværkstedet varetager vi forskellige produktioner og svejseopgaver, af små og store serier for vores kunder. 

Vi har mange års erfaring med svejsning af pladekonstruktioner og stålkonstruktioner 

Vi fremstiller røgrør til kedler og fyringsanlæg i forskellige dimensioner og materialer, vi valser plader efter kundens ønske. 

Skorstens montage er også en ydelse vi tilbyder efter fremstilling af stålskorstenen, det kan være i forbindelse med projektafvikling eller udskiftning af eksisterende stålskorsten.

Stålkonstruktioner, stålrammer og stålspær fremstilles efter tegninger eller kundens ønske, vi tilbyder rådgivning, opmåling, fremstilling og montage af stålkonstruktioner.

Ligeledes kan vi også tilbyde at stå for dimensioneringen af stålkonstruktioner, dette er altid efter gældende standarder.

Reparationer og reparationssvejsning af forskellige emner og maskiner, er også en del af vores kompetencer. Vi kører gerne ud fra vores smede og maskinværksted på Falster og servicere vores kunder på Sjælland, Lolland-Falster og resten af Danmark.

Vi udfører også montage af stålkonstruktioner, det er lige fra små opgaver til større konstruktioner med kraner. 

Når H. Nielssons Maskinfabrik A/S udfører en opgave, er det altid med fokus på faglig know how og overholdelse af aftalt tid.

Plade og rør bearbejdning udføres i kvalitetsløsninger i stål og rustfrit stål, vi har mange års erfaring med valsning af stålplader og sammensvejsning af rør i stål og rustfrit stål.

Vi er certificeret efter EN 3834 og EN 1090 og tilbyder certifikatsvejsning, vi kan dokumentere kvaliteten på små og store ordre.

Når H. Nielssons Maskinfabrik A/S udfører en opgave, er det altid med fokus på faglig know how og overholdelse af aftalt tid.

Se mere på www.hnielssons.dk

Kontakt os